Strafrecht

De 1% Foundation houdt zich, zoals gezegd, niet bezig met strafrecht. Dat wil echter niet zeggen dat we bikers, die strafrechtelijk in de problemen komen, in de kou laten staan.

Als strafrecht-advocaat bevelen wij aan Mr. Michael Ruperti. Hij is niet alleen een zeer ervaren strafrecht-advocaat maar heeft inmiddels een ruime ervaring met motorclub-aangelegenheden. Hij weet als geen ander dat zaken een stuk complexer worden indien door politie en/of justitie de term OMG wordt  toegevoegd aan een dossier. Daarbij kan hij, indien nodig, op de steun van de 1% Foundation rekenen in de vorm van kennis en ervaring specifiek op gebied van OMG-beleid.

michael_rupertiMr. M.P.K. Ruperti (Michael) studeerde rechten aan de Vrije Universiteit te Amsterdam.

Na zijn studie en studentenstage in de advocatuur is hij eind 1999 in dienst getreden bij de Militair Juridische Dienst van Defensie. Na de officiersopleiding van de Koninklijke Militaire Academie werd hij in de rang van kapitein geplaatst bij de afdeling militaire zaken van het Openbaar Ministerie te Arnhem.

Gedurende zijn tijd bij het parket en de rechtbank te Arnhem heeft mr. Ruperti veel ervaring opgedaan in het commune strafrecht, het militaire straf- en tuchtrecht en het militaire ambtenarenrecht.

In 2004-2005 is mr. Ruperti als legal advisor en plaatsvervangend chef staf van het Nederlandse militaire contingent voor 6 maanden uitgezonden geweest naar Bosnië-Herzegovina.

Sinds februari 2007 was mr. Ruperti werkzaam als advocaat bij Peters en Van Dijk Advocaten en sinds 1 november 2008 was mr. Ruperti verbonden aan de maatschap Dijkstra Krikke Ruperti advocaten.

 DrostEnVanDeVijver

Contact: m.ruperti@drostenvandevijver.nl

Dit bericht is geplaatst in 1% Foundation. Bookmark de permalink.