Motorcafe

NoColorsMenuOp de deur van Motorcafe de Put te Wagenburg verschijnt plotseling een biljet “NO COLORS” met een afbeelding van een (lege) backcolor. Het roept associaties op van lang vervlogen tijden toen bepaalde bevolkingsgroepen niet welkom waren op vele plaatsen.

Het blijkt dat de gemeente de uitbater hier opdracht toe gegeven heeft middels een schrijven. Omdat we dit schrijven als een besluit zien maken we bezwaar binnen de 6 weken die daar voor staat.

De bezwaarcomissie van de gemeente Drimmelen komt niet toe aan een inhoudelijke beoordeling van het bezwaarschrift. De comissie acht het bezwaar kennelijk-niet-ontvankelijk waardoor geen hoorzitting wordt geplanned. Het College heeft dit advies op 31 maart 2015 overgenomen en de gang naar de bestuursrechter is gemaakt.

Dit bericht is geplaatst in 1% Foundation. Bookmark de permalink.