BELANGRIJK

Het belang van ons werk!

1PfoundationOp het eerste oog lijkt het dat het beleid van het Minsterie van Veiligheid en Justitie uitsluitend gericht is op motorclubs, of zoals de overheid het zelf noemt Outlaw Motorcycle Gangs of criminele motorbendes.

Niets is echter minder waar. Er is GEEN of nauwelijks strafrechtelijk onderzoek. Laat staan dat er specifiek, op basis van het beleid, motorclubs strafrechtelijk worden vervolgd. (zie onderzoek)

Onze mening is dat, indien er aanleiding is een lid van een club strafrechtelijk te vervolgen, dit ook moet gebeuren. Daartoe zijn meer als voldoende mogelijkheden in Nederland. Wij houden ons niet bezig met strafrecht.

Leden van motorclubs worden structureel gedwarsboomd, op alle mogelijke manieren. De meeste leden zijn nooit in aanraking met politie of justitie geweest voorafgaand aan dit beleid. Toch staan hun banen op het spel, wordt het zaken doen onmogelijk gemaakt en worden ze elke dag in de media als “zware criminelen” afgeschilderd. Ook stopt het niet met de clubs of leden van de clubs genoemd in het beleid. Vele bikers krijgen meer en meer last van het beleid en ook motortourclubs voelen de gevolgen. Vele evenementen worden afgelast en steeds meer bikers vragen zich af waarom. En stopt het bij de motorrijders?.

Het gaat hier om grond- en burger-rechten. Om vrijheid voor IEDEREEN!

Dit bericht is geplaatst in 1% Foundation. Bookmark de permalink.